60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marianne Terp, Lindhovedvej 21, Helnæs fylder i dag 60 år. Marianne Terp flyttede i 1979 til Helnæs, og siden har hun arbejdet på Årup Skole, hvor hun nu alene beskæftiger sig med specialundervisning.

Gennem de mange år har hun arbejdet på en række felter. Gennem 12 år var hun således chef for luftmeldeeskadrillen i Assens, og hun stod i spidsen for den store strukturforandring, hvor man sammenlagde enheder på Vestfyn, Midtfyn og Sydfyn til en hel nye enhed under Flyverhjemmeværnet, og indtil for få måneder siden var hun chef for den nye enhed. Hun har afgivet chefjobbet, men fortsætter med at skaffe nye medlemmer og sikre fastholdelse af de gamle.

Marianne Terp har også engageret sig i det kulturelle arbejde på Helnæs, hvor hun i 14 år var formand for menighedsrådet, hun har siddet i forsamlingshusets bestyrelse, været i beboerforeningens bestyrelse, og hun var med til at stifte oplysningsforbundet på Helnæs.

På landsplan er hun aktiv i Danmarks Frie Fagforening, for hvilken hun er hovedbestyrelsesmedlem og kasserer.

SOS Børnebyerne hører til Marianne Terps hjertebørn, og det er karakteristisk for hende, at hun også på dette felt er gået engageret og aktivt ind i arbejdet.

På det private plan er hun gift med Jørgen Terp, og hun har det allerbedst, når den store familie med børn og børnebørn er samlet om hende.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce