60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere privatkunderådgiver Heine U. Jensen, Vibevænget 6, Thurø, fylder 60 år tirsdag.

Heine U. Jensen startede som elev i Svendborg Bank (senere Sydbank) og har været leder af den tidligere afdeling på Thurø i 12 år. I godt seks år var han i Østre Afdeling som fungerende chef og blev så kunderådgiver i privatkundeafdelingen på regionshovedkontoret i Svendborg. Han har været formand for personaleforeningen og sikkerhedsrepræsentant for den fynske region.

Uden for banken har Heine Jensen i adskillige år været i bestyrelsen for Svendborg Orienteringsklub, Svendborg Idræts Samvirke, Thurøhallen, Thurø Skoles forældreforening og har også udført et stort arbejde som spejderleder for Inca'erne.

Heine Jensen var i sin tid med til at starte Thurø Folkedansere og Thurø Lokalhistoriske Forening. Også i Odd Fellowlogen i Svendborg, regionalt og på landsplan har han ydet stor indsats. Det samme gælder i Svendborg Festdage og for det i sin tid eksisterende Fyn Run-løb i Svendborg.

I sit otium dyrker han blandt andet bjergvandring og har allerede stiftet bekendtskab med Rocky Mountain i Canadas vildmark - i år kommer turen til Pyrenæerne. Der hjemme skal der gang i den nyerhvervede havkajak.

Åbent hus lørdag den 21. juni fra kl. 13 i Odd Fellowlogen, Bagergade 34, Svendborg.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce