60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social- og sundhedsassistent Solgerd Ejdesgaard, Vejruplund 6, Marslev, fylder 60 år onsdag.

Solgerd Ejdesgaard stammer fra Færøerne. Hun er uddannet sygehjælper, men gennemførte i 1995 en opskolingsuddannelse til social- og sundhedsassistent. Hun har været ansat ved Odense Universitetshospital i hjerte-, lunge- og karkirurgisk afdeling T i 20 år, og hun har arbejdet inden for alle afdelingens specialer.

De seneste 18 år har det været det karkirurgiske speciale, der har haft Solgerd Ejdesgaards interesse, og hendes faglige engagement til patienterne udmærker sig ved god pleje og omsorg.

Kollegialt er Solgerd Ejdesgaard respekteret, og da hun er fagpolitisk interesseret, er hun gang på gang blevet valgt som tillidsrepræsentant (TR) for sygehjælpere og social- og sundhedsassistenter i afdeling T.

I tre år har Solgerd Ejdesgaard været næstformand i afdelingens MED-udvalg, og hun søger at sikre gode vilkår for sin faggruppe, ligesom hun har medvirket ved udarbejdelse af lokale politikker. Især seniorpolitik har hendes interesse, da hun gerne vil sikre, at kolleger bliver på arbejdsmarkedet og i afdeling T.

I sin fritid er Solgerd Ejdesgaard politisk aktiv og ved sidste kommunalvalg blev hun som socialdemokrat valgt ind i byrådet i Kerteminde Kommune, hvor hun sidder i Arbejdsmarkedsudvalget.

Derudover nyder hun samværet med sin familie og børnebørnene især.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce