60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagtersvend Ole Johansen, Saugstedvang 15, Faaborg, fylder 60 år i dag.

Ole Johansen er født og opvokset i Brenderup på Nordfyn, og blev som ung uddannet som butiksslagter i Korup ved Odense, inden han aftjente sin værnepligt ved Fynske Livregiment i Odense. Da han blev gift med Mona, flyttede de sammen til det sydfynske, hvor hun arbejdede på et apotek.

Her fik Ole Johansen arbejde hos slagteren i Jordløse, hvor han kørte rundt på egnen og solgte slagtervarer til lokalbefolkningen. Det var en tid, han husker tilbage på med stor glæde.

Senere arbejdede han nogle år på "Slagteriudsalget" i Faaborg, nu kendt som "Landsslagteren". Da det lukkede, fik Ole Johansen arbejde på Slagteriet i Faaborg. Her har han været i nu 32 år, uden planer om at gå på efterløn.

Fra sin pure barndom har Ole Johansen interesseret sig for sport, og især fodbold står hans hjerte nær. Selv har han spillet lidt som ung, men da hans forældre ejede et bageri, skulle han hver weekend cykle ud med morgenbrød til kunderne, og det var mens fodboldkampene blev afviklet, så nogen større karriere blev det ikke til.

Til gengæld har han fulgt sine sønner i tykt og tyndt gennem deres fodboldopvækst, og har i flere år været holdleder i Faaborg FB & IF.

Når Ole Johansen ikke ser på fodbold sammen med sin kone, bruges fritiden med havearbejde.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce