50

Ulrich Nielsen direktør. Tommerup Kister ApS fabrikerer kister i træ og dekorerede urner og har for 4. år i træk været på Børsens Gazelle liste på grund af den store vækst.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Ulrich Hein Boe Nielsen, Kirkebjerg 16, Tommerup, fylder 50 år lørdag.

Ulrich Nielsen, der er født i Frankfri, driver i dag virksomheden Tommerup Kister med omkring 20 ansatte.

Fødselaren blev uddannet som elektriker ved Semco i Odense, men hurtigt skiftede han til drivhusbranchen, hvor han bl.a. fungerede som henholdsvis projektleder og forretningsfører ved Garidana og Garditec. I to perioder har Ulrich Nielsen også været ansat på KEN Maskinfabrik i Brobyværk, senest i udviklingsafdelingen, hvor han var med i front, da fabrikken introducerede en helt ny instrumentvasker.

Ulrich Nielsen var i alle sine ansættelser kendt som en yderst kompetent og respekteret medarbejder, der var både engageret og fremsynet.

I 1999 skiftede Ulrich Nielsen igen boldgade. Han kom ind i Tommerup Kister, en forretning, der blev etableret i 1910 og er hjemmehørende i Glamsbjerg. Det var svigerfaderen, Kurt Schärfes, virksomhed, som Ulrich Nielsen blev direktør for. I dag er det Ulrich Nielsen og dennes hustru, Jeanette Schärfe, der driver forretningen videre sammen med Jeanette Schärfes to brødre Kent og John.

Sideløbende driver Jeanette Schärfe og Ulrich Nielsen også Tommerup Begravelsesforretning, der ligeledes blev stiftet i 1910. Parret har fire børn i alderen 17-28 år, og det første barnebarn har meldt sin ankomst.

Den sparsomme fritid bruger Ulrich Nielsen på sine elskede motorcykler, på besøg i sommerhuset samt på oplevelser i naturen. Det er desuden også blevet til en del frivilligt foreningsarbejde, bl.a. formandsskabet for Danske Bedemænd på Fyn.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce