50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag fylder cheflæge, speciallæge i diagnostisk radiologi, Ib Erik Jensen, Svenstrupvej 17 A, Odense S,  50 år.

Ib Jensen er uddannet læge fra Odense Universitet i 1987 og har været beskæftiget på hospitaler i Århus, Vejle, Odense og Ålesund, Norge.

I en 8-årig periode har han været ansat som overlæge og senest ledende overlæge på Billeddiagnostisk afdeling, Sygehus Fyn, Svendborg. Fra 1. juli i år har Ib Jensen været ansat som cheflæge på Danske Privathospitaler.

I sin fritid har Ib Jensen siden ungdommen været en passioneret løber og cykelrytter. I en moden alder er det blevet til en række danske veteran-mesterskaber i løb og duatlon, ligesom han i sidstnævnte sportsgren har opnået en sølvmedalje med VM for veteraner (aldersgruppen 45- 49 år).

Ferier og fritid tilbringes sammen med familie og gode venner i sommerhuset ved Ristinge, Langeland, på skiferier i Norge og i det sydlige Europa, hvor Ib Jensen sammen med cykelvenner har prøvet kræfter med en række af de mest kendte bjergetaper. Ib Jensen har gennemført 21 maratonløb, senest New York City Marathon forleden sammen med sin ældste datter, Mette.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce