50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Mørch Sørensen, direktør for Alm. Brand Forsikring A/S, fylder i dag 50 år.

Jesper Mørch Sørensen kom til Alm. Brand i juli 2004, men påbegyndte med sædvanlig iver allerede sine nye arbejdsopgaver måneden før. Han kom til Alm. Brand med 21 års forsikringserfaring fra Codan og tidligere Hafnia.

Jesper Mørch Sørensens karriere i forsikringsbranchen begyndte, mens han studerede til aktuar og samtidig havde studiejob i Hafnia. Udover at opbygge et nyt skadeaktuariat, et nyt specialiseret forsikringsselskab samt blive udnævnt til vicedirektør og medlem af den nordiske forretningsledelse nåede Jesper Mørch Sørensen også at tilbringe halvandet år i England, hvor han arbejdede i et datterselskab til Hafnia.

I Alm. Brand er Jesper Mørch Sørensen også medlem af Alm. Brand-koncernens øverste ledelse og ansvarlig for skadeforsikring på tværs af hele koncernen.

Privat er Jesper Mørch Sørensen gift og far til tre børn. Han bruger sin fritid sammen med familien og venner, hvor særligt ishockey kan samle gruppen. Derudover spiller han tennis og badminton, og familien tager på skiferie mindst en gang om året.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce