50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Folkepartis personale- og sekretariatschef, Jeanie Nørhave, Ringsted, fylder 50 år i dag.

Jeanie Nørhave har været ansat i sin nuværende stilling siden september 2006. Hun har tidligere været beskæftiget inden for politiet - blandt andet som leder af kontorsektoren ved Roskilde Politi og har en solid og meget alsidig baggrund fra politiet, hvor hun har bestridt en lang række stillinger.

Foruden at have været kontorleder ved Roskilde Politi, har Jeanie Nørhave været en del af den strategiske ledelse sammen med politimesteren, vicepolitimesteren, chefpolitiinspektøren og kriminalinspektøren i samme politikreds.

I sin tid som kontorleder underviste Jeanie Nørhave desuden på politiskolen på tværfaglige samarbejdsudvalgskurser, ligesom hun underviste i blandt andet faglig og personlig udvikling, kompetenceudvikling samt på lederkurser. I 2003 påbegyndte Jeanie Nørhave en diplomuddannelse inden for psykologi, sociologi, jura og økonomi som hun afsluttede i december 2005.

Foruden det rent arbejdsmæssige engagement i Dansk Folkeparti er Jeanie Nørhave også organisatorisk aktiv som lokalformand for partiet i Ringsted Kommune.

Jeanie Nørhave er gift og har tre voksne børn. Fritiden går med interesse for golf, almen motion, storbyferie, ski- og solrejser samt familie og venner.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce