50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingeniør, energikonsulent John Lønberg, Øksenbjergvej 52, Svendborg, fylder 50 år i dag.

Siden 1993 har John Lønberg som leder af Svendborg Kommunes energispareprojekter været i front, når det gælder om at motivere de tekniske ledere og andre medarbejdere i skoler, institutioner og øvrige kommunale bygninger til at spare mest muligt på el, varme og vand og samtidig udnytte de eksisterende anlæg bedst muligt.

John Lønberg holder sig ajour med udviklingen på det energimæssige felt og tænker både på moderne, computerstyrede anlæg og mere langsigtet for eksempel også på øget benyttelse af solenergisystemer.

John Lønberg, der blev født i Gudbjerg, havde skolegang i Langå, senere i Svindinge og tog derefter realeksamen på Vestre Skole i Svendborg. Senere læste han til ingeniør på Odense Teknikum, og efter tre år i Holbæk fik han i 1985 ansættelse ved det rådgivende ingeniørfirma ConGroup/Rambøll.

I fritiden fylder sporten meget i John Lønbergs tilværelse. Som ung var han ivrig spiller i SfB og kom i 1989 i bestyrelsen for Stjernen, som han var med til at sikre nye anlæg ved Gl. Skårupvej. Fra 1992 til 1997 og 2005-2007 var han klubbens formand.

I dag er han afholdt træner for klubbens pigehold.

Åbent hus fra kl. 14.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce