50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dorthe Mygind Glensholm, medindehaver af FynPC, Vestergade 68, Svendborg, fylder 50 år torsdag.

Dorthe Glensholm kommer fra Assens, hvor forældrene drev Myginds Bogtrykkeri og senere efter faderens død L.Chr. Hansens urmager. Hun er uddannet i bogholderi indenfor forsikring og tog med sit flair for elektronik også eksamen som datamatiker.

I 2002 startede hun sammen med sin mand Flemming Glensholm forretning med it-udstyr og kaldte butikken "PC-Blå". De udvidede siden med "Fyn PC" på hjørnet af Marievej, som Dorthe Glensholm havde ledelsen af. Hun arbejder gerne med omhu og glæde i værkstedet og har for længst bygget computer nr. 1000. Begge butikker er sidste år efter en større ombygning lagt sammen i Vestergade 68, hvor sønnerne Jarl og Rune hjælper til.  Sammen med sin mand og personalet er hun kendt for udstrakt service og kundevenlighed.

Tidligere har Dorthe Glensholm været i bestyrelsen for 1. Svendborg & Ørkild Trop, samt prøvet kræfter med Spejdernes Genbrug og en overgang som underviser på Teknisk Skole, og at hun har mod på noget nyt, beviste hun med faldskærmsudspring på sin forrige fødselsdag.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce