50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder Poul H. Pedersen, Maevej 40, Tommerup, fylder 50 år lørdag.

Poul H. Pedersen afsluttede sin lærereksamen på Ribe Statsseminarium i januar 1983. Året efter valgte han at søge til Odense og fik 1. februar 1984 job på Giersings Realskole som lærer.

Her har han været lige siden og har gennem hele perioden været en ildsjæl, der har brændt for undervisning og samværet med børnene.

Poul H. Pedersen har altid søgt indflydelse og besidder en naturlig trang til at præge den dagligdag, som han er en del af. Det betød blandt andet, at hans kolleger valgte ham som tillidsmand. Et hverv som han bestred i en årrække, indtil han måtte træde til som konstitueret souschef 15. november 2004, da den daværende leder blev alvorlig syg.

Denne funktion varetog Poul H. Pedersen resten af dette skoleår og vendte herefter tilbage til lærergerningen med samme gejst og glød som hidtil.

Det var dog kun for en kort bemærkning, idet han 27. april 2006 blev konstitueret skoleleder og med virkning fra 1. juni samme år blev dette ændret til en fast udnævnelse.

Poul H. Pedersen lever og ånder med og for Giersings Realskole. Han er meget visionær og er garant for en løbende udvikling af skolen, således den til stadighed lever op til både lov- og samfundsmæssige krav og forandringer. Han stiller store krav til sit personale, men står gerne forrest og baner vejen.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce