50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værkfører Benny Frøberg Larsen, Middelfartvej 312, Blommenslyst, fylder 50 år tirsdag.

Benny Frøberg Larsen har været værkfører i 21 år og er i dag ansat ved Hauge Smedie / Westphalen i Odense, hvor han er en vellidt og afholdt medarbejder.

Han og familien bor på et fritidslandbrug. Hans store interesse igennem mange år er får og Angus kødkvæg, som han afsætter privat og i gårdbutikken. I 2000 åbnede han Krogshøj gårdbutik, hvor han sælger lammekød og uldprodukter, honning.

Sidste år begyndte han om lørdagen med en stand på Odense Grøntorv.

Et andet projekt har været at udbrede kendskabet til landbruget. Hvert år til påske holder han "åben stald", hvor alle interesseret er velkommen til at se får og påskelam og høre om livet på landet. Børnene får lov at holde et lam og nogle har været heldige at kunne give lammene sutteflaske. For mange familier er det blevet en årlig begivenhed og Benny Frøberg Larsen synes, det er dejligt at se alle de glade børn.

I mange år havde hans forældre en bi-gård og i 2001 tog han på et begynderkursus i bi-avl og det blev starten til hans egen lille bi-gård.

De seneste 13 år har han været i bestyrelsen i De fynske Fåreavlere forening med 450 medlemmer og sidste år blev han valgt til formand for foreningen.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce