50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harmonika-underviser Torild Aasen, Skerningegårdsvej 1, V. Skerninge, fylder 50 år mandag.

Torild Aasen, der er født i Aalesund på den norske vestkyst, kom for omkring 25 år siden til Danmark og har lige siden på både Langeland og Sydfyn undervist i harmonikaspil. Musikkens glæder, specielt på baggrund af folkemusik, står i meget høj kurs i Torild Aasens begrebsverden, så hun i sjælden grad forener arbejde og hobby. Det forklarer også, at hun uden for egne undervisningslokaler er medlem af Faaborg Harmonikaklub, hvor musikken med base i orkesterplan dyrkes på noget højere niveau.

I sine unge dage kørte Torild Aasen som langturschauffør lastbiler til både Øst- og Sydeuropa men virkeliggjorde derefter sit ønske om egen privat musikskole. Det pædagogiske grundlag fik hun ved fem års læreruddannelse på Den Frie Lærerskole i Ollerup med musik som hovedfag. Siden har hun undervist blandt andet i Trunderup og nu musikelever i Tullebølle Skole under Langelands Musikskole. I Svendborg undervises i Svendborg Musikskole og i LOF-regi, og her lærer eleverne også at kombinere musik og dans.

Både eleverne og medlemmer af Faaborg Harmonikaklub er med ved den store harmonika-festival i Ringe Sportscenter 13.-15. juni.

Reception i Multihuset, V. Hæsinge, lørdag den 28. juni kl. 13-17.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce