50


50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehjælper Lene Neermann, Ræveløkken 27, Odense NV, fylder 50 år lørdag.

Lene Neermann er ansat ved Odense Universitetshospital, Urinvejskirurgisk Afdeling L, hvor hun er en meget afholdt kollega. Hun har overstået sit 25 års jubilæum, og er fortsat meget engageret i sin arbejdsplads. Hun har flere tillidshverv udover det at passe og pleje patienterne, idet hun er sikkerhedsrepræsentant, medlem af afdelingens samarbejdsudvalg og er en af afdelingens forflytningseksperter.

Lene Neermann er kendt for at være stabil, ansvarsbevidst, tillidsfuld og ærlig som person samt effektiv, hurtig  og eftertænksom som kollega. Hvis nogen skulle sige om hende, at hun er "hård men kærlig", så har vedkommende fuldkommen ret. Det kommer afdelingen til gode, specielt nu da hun er oplært i en koordinatorfunktion, hvor hun organiserer modtagelse af patienter, arrangerer transporter og andre daglige opgaver for hele sengeafdelingens dagpersonale.

Lene Neermann er gift med Carl-Erik, og parret har børnene Pernille og Jacob. Hun har stor interesse i sin familie, hus og have samt i at tage på tur med vennerne.

50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce