Kok Michael Nielsen, Enebærvej 20, Odense S, fylder 40 år tirsdag.

Selvom han af feinschemekkere venskabligt kaldes "de Nielsen" for sine fornemme franske sidespring i gastronomien, er han først og fremmest kendt for at holde det fine fynske køkken højt i hævd. Det gælder såvel i hans gourmetforretning Enebærgryden som på Bjørnegården Landhotel på Hindsholm, hvor han regerer som køkkenchef både i den travle sommersæsons a la carte restaurant og under utallige arrangementer resten af året.

Michael Nielsen startede sin karriere på Hotel Windsor i Odense og har siden, bortset fra en jysk afstikker til Jelling Kro, holdt sig til de fynske køkkener, blandt andet på Marcussens Hotel i Assens og på Otterup Hotel.

For to år siden etablerede han sin egen cateringvirksomhed i Langeskov samtidig med, at han påtog sig at lede køkkenet i den dengang helt nye restaurant på Bjørnegården Landhotel.

Reception fredag den 6. februar kl. 13-17 i restauranten på Bjørnegården Landhotel.