40


40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sognepræst Mette Jørgensen, Sankt Nicolai Gade 2 B, Svendborg, fylder 40 år fredag.

Mette Jørgensen voksede op på en gård i Kirke Søby mellem Assens og Glamsbjerg, hvor forældrenes have stødte op til præstegårdens. Det var dog ikke denne tætte beliggenhed, der førte til Mette Jørgensens beslutning om præstegerningen.

Først ved et ophold på Grundtvigs Højskole i Nordsjælland for en snes år siden modnedes tanken om en fremtid som præst. Hun gennemførte sit teologiske studium i Århus og tiltrådte efter ordination i Odense Domkirke i 1998 sit embede som sognepræst i Fredens sogn i Svendborg, hvor hun også blev præst for patienterne på sygehuset.

I dag er Mette Jørgensen særdeles afholdt præst ved Sct. Nicolaj Kirke midt i Svendborg. Hun har slået sit navn fast som en moderne, omsorgsfuld og hjælpsom præst med en klar og letforståelig forkyndelse.

I studieperioden var Mette Jørgensen medlem af planlægningskomitéen for Danske Kirkedage. Hun har været hjælper for en sclerosepatient i Århus og besøgsven i Vridsløse-fængslet.

I fritiden har Mette Jørgensen i mange år været interesseret i sport, både gymnastik og som ivrig tilskuer ved hånd- og fodbold. I de senere år har hun også fundet glæde ved medlemsskabet i Svendborg Bridgeklub.

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce