104


104

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagny Pedersen, Kværndrup Vængevej 19, Kværndrup, fylder i morgen 104 år.

Dagny Pedersen har gennem hele sit liv været et meget aktivt og engageret menneske. Hun bor fortsat på den gård, som hun og hendes for længst afdøde mand flyttede ind på i 1928. Dagny Pedersen passede gården efter hun blev enke, men jorden er nu forpagtet ud.

Fødselaren var så uheldig at brække sit ene lårben i september. Det satte umiddelbart en dæmper på den ellers fortsat store aktivitet. Siden uheldet har Dagny Pedersen været nødt til at gøre brug af hjemmehjælp. Det havde hun i hele sit lange liv ikke tidligere benyttet sig af, lige som hun heller ikke tidligere har gjort brug af anden hjælp udefra. Hun kalkede fortsat gården. Hun passede hjemmet indvendigt, og hun har altid været en yderst gæstfri vært.

Dagny Pedersen måtte for år siden opleve, at hendes eneste søn gik bort. Den sorg overvandt hun også grundet sin meget positive og engagerede tilgang til livet.

Netop nu er hun i gang med genoptræningen efter sit uheld, og hun føler sig overbevist om, hun kommer helt ovenpå igen, så hun fortsat kan leve som tidligere.

104

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce