101


101

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emil Engell Andersen, Aldersro 10, Svendborg, fylder 101 år fredag.

Emil E. Andersen, der stammer fra Skals ved Viborg, kom allerede i drengeårene med sine forældre til Skalbjerg på Fyn, hvor han fik sin manddomsgerning.

Som ung arbejdede han i seks år ved landbruget, senest på Bobjerglund ved Bred. Senere købte han lastbil og blev tilknyttet Vestre Varecentral i Odense, hvorfra han kørte fragt til Aalborg.

Efter krigens afslutning kom han til at arbejde med vulkanisering af bildæk, handle med gammelt jern og blev forvalter i Adamsgades Produkthandel i Odense.

Derfra gik turen til en lignende forretning på Apotekervej i Svendborg, og da den blev overtaget af et københavnsk firma, blev Emil E. Andersen bestyrer og fortsatte, til han som 70-årig gik på pension og med sin hustru, Gerda Andersen, flyttede til Odense. Her boede de i 23 år, indtil Gerda Andersen døde i 1999.

Emil E. Andersen befinder sig godt på Aldersro, hvor han bor på niende år. Han er på god bølgelængde med de øvrige beboere, ikke mindst i gruppen, der jævnligt samles om kort- og bowlingspil. Det kniber med synet, og største fødselsdagsønske er derfor, om det en dag lykkes at finde en ny form for briller, stærkere end de konventionelle.

101

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce