- Stop den boykot af OL


- Stop den boykot af OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Kjeld Erik Brødsgaard, professor i International Business og leder af Asian Research Center ved Copenhagen Business School, er uddannet i historie og kinesisk ved Aarhus og Københavns Universiteter. Det har bragt ham til så fjerne steder som universiteterne i Singapore, Beijing og Nanjing. Men han har også gæsteforelæst blandt andet på Stanford University i USA.

Kjeld Erik Brødsgaard, der bliver 60 år torsdag, er redaktør for Copenhagen Journal of Asian Studies og medlem af redaktionen af The China Quarterly.

Han har skrevet mere end 200 artikler og en lang række bøger om Østasiens moderne historie og samfundsforhold, men også om Kina og EU, Kina og Taiwan, Kinas rolle i globaliseringen, det kinesiske kommunistparti, bureaukrati og public management, udenrigspolitik samt de økonomiske og politiske relationer mellem Danmark og Kina.

Blandt hans mange bøger kan nævnes "Jeg skal Kina", der skildrer den historiske og politiske baggrund for det kinesiske industrieventyr og fortæller om, hvordan man forhandler med kinesiske forretningsmænd og myndigheder.

Kjeld Erik Brødsgaard deler meget gerne ud af sin viden om Riget i Midten. Senest har han i aviser og på tv givet udtryk for, at det er et problem, hvis politikere svinger fra den ene yderpol til den anden i deres holdning til Kina.

Han mener således, at det ikke gavner Tibets sag, at kulturminister Brian Mikkelsen (K) eller andre danske politikere i solidaritet med tibetanerne truer med at boykotte åbningsceremonien ved OL i Beijing. (ritzau)

- Stop den boykot af OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce