Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70. Forhenværende sportshandler Hans Oluf Hansen, Præstevænget 58, Nyborg, fylder 70 år onsdag.

Hele Hans Oluf Hansens liv har drejet sig om sport. Han begyndte som sportsekspedient i firmaet Harald Nyborg, blev rejsende i sportsartikler og opbyggede sportsforretningerne "VH-Sport" i Nyborg, der trak idrætsfolk og jægere til fra hele øen.

På fodboldbanen slog hans viljekraft også igennem. Han spillede divisionsfodbold i både OB og Haderslev. Og som træner fik han tilnavnet "jernmanden". Han har stået i spidsen for bl.a. fodboldklubberne i Nyborg, Kerteminde og Tårup. I Nyborg, der i 70'erne spillede i 3. division dikterede han træning fire gange om ugen, hvilket var helt uhørt på det tidspunkt. I træningsprogrammet indgik 10-15kilometer lange løbeture. Og var der ikke blevet ydet det maksimale, når spillere nåede tilbage til klubhuset, lød ordren: så tager vi en tur til!

Sportsligt er Hans Oluf Hansen stadig i fuldt vigør. Det bliver stadigvæk til lidt gammelmandsfodbold i Tårup. Han har også kastet sig over golfsporten og resten af fritiden tilbringer han med geværet over nakken i sin elskede jagthytte i Æbleskoven i Refsvindinge, hvor fødselaren også holder åbent hus.

Åbent hus Lillemøllevej 11 B, Refsvindinge. lørdag den 28. maj kl.13.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce