Broe fik brud på kæben

Det kræver mod at gå ind i duellerne på midtbanen, og det gik godt for Thomas Broe (til højre), da klubben forrige lørdag mødte Frem. Men ugen efter var Broe uheldig, da han prøvede at vinde en luftduel mod Hvidovre. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Broe fik brud på kæben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Marienlyst-spiller må holde længere pause. Et andet midtbanetalent Mads Jørgensen undersøges for en knæskade.

Fodbold: Den tidligere TPI-midtbanespiller Thomas Broe fik hurtigt etableret sig på Marienlysts tophold i 2. division, men Broe har nu fået konstateret et brud i kæben efter lørdagens hjemmekamp mod Hvidovre, der sejrede 4-1 på Windelsvej.

Dermed kan Broe formentlig se frem til en pause af en markant længde, og generelt er Marienlyst ramt for tiden med flere skader.

Den skudstærke midtbanespiller Mads Jørgensen blev på samme vis ramt af en skade mod Hvidovre og måtte humpende forlade banen med en knæskade. Marienlyst melder til bold.dk, at det endnu er uvist, hvilken skade Mads Jørgensen er ramt af. formentlig skal hævelsen i knæet først aftage, før det kan konstateres med sikkerhed.

Thomas Broe er blevet opereret og må i de næste uger nøjes med at træne eksempelvis på motionscyklen.

Broe har gjort en god figur som en stabil balancespiller på midtbanen. før TPI-tiden spillede Broe i OB's ungdomsafdeling.

Gæster Skovshoved

Marienlyst gæster Skovshoved på lørdag i det, som ligner endnu en listig udfordring i oprykningsslutspillet, hvor det er blevet bekræftet, at alle 12 hold logisk nok har en pæn styrke.

Nok er træner Carsten Hemmingsen ramt af nogle skader, men omvendt er andre rutinerede spillere å vej tilbage.

Det gælder spillere som kantspilleren Jonas Hansen og forsvarerne Jack Nielsen og Mads Lier, og vil boldsikre Oliver Feldballe være til disposition igen, nu hvor han lod kroppen få lidt hvile på en ferie i påsketiden. Træner Carsten Hemmingsen måtte lørdag efter kampen mod Hvidovre erkende, at det er prisen for at være en amatørklub, at spillere kan tage på ferie midt i sæsonen.

Med Thomas Broe og Mads Jørgensen ude i en formentlig længere periode bliver der omvendt endnu mere brug for Feldballes konstruktive evner.

Den anden fynske klub i oprykningsspillet, Middelfart Boldklub, får på lørdag besøg af Ringkøbing, og den kamp spilles klokken 14.00 på kunstgræsbanen på klubbens anlæg på Færøvej.

Broe fik brud på kæben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce