Ramsløg. Den invasive plante er endelig kommet til haven og bliver lavet til ramsløgsalt i køkkenet

Tænk at smutte i sandaler og ud i haven i april og møde en summende humlebi fra morgenstunden. Lyden og bevægelsen er et sindbillede på sommer, og sværmeriet er tegn på,...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle
Ramsløgsalt

Ramsløgsalt