Premiere

Revydirektør Mads Nørby med ny, dyr hat sammen med Troels Bech og Nille Bech.
Foto: Laust Jordal

Premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et hurtigt foto på den røde løber, og så smuttede gæsterne ind i varmen og i tørvejr.

Uden for Tornøes Hotel i Kerteminde ville velkomstdrinken nu også hurtigt blive fortyndet i den silende regn, da Kerteminde Revyen i aftes havde premiere.

Tidligere OB-træner Troels Bech og hustru kunstner Nille Bech hører til blandt revydirektør Mads Nørbys omgangskreds og kommer ofte til Kerteminde Revyen. Troels Bech har dog intet at berette om et nyt job.

- Til gengæld holder jeg et skyhøft serviceniveau over for mine børn, og jeg kan igen deres navne, fortæller Bech, der har otte børn og nu også er begyndt at holde katte. En tredje er på vej.

Alexandre Villaume, kendt fra blandt andet Wupti-reklamen, "Rita" og julekalenderen "Ludvig og julemanden", kunne endelig finde tid til at se Kerteminde Revyen, som han selv optrådte i 2010.

- Jeg har hele tiden skulle arbejde. Sidste år var det for eksempel "Tamtam", men nu er jeg lige kommet hjem fra udlandet, hvor jeg filmede på BBC's "Lost Kingdom".

Kollegerne Malene Melsen og Natalí Vallespir Sand dukkede op til premiere sammen. Begge har tidligere medvirket i revyen, og selv om Melsen syntes, det var en hård omgang, kunne hun godt tænkte sig at prøve det igen.

- Lige nu er jeg censor på 2. årgang på skuespillerskolen, som er ved at lave en forestilling, fortæller Malene Melsen, der er nomineret til en Reumert-pris som bedste skuespillerinde.

Natalí Vallespir Sand starter i dag på prøver til teaterkoncerten "Carl", der får premiere den 29. august på Bramstrup Gods.

Også Marie Nørgaard, der i flere år var fast tilknyttet Odense Teater, skal være med i "Carl".

- Jeg glæder mig meget til at lave noget med musik og til at synge, fortæller Nør­gaard, der de næste to sæsoner er tilknyttet Mungo Park i Kolding.

Birgitte Raaberg, som mange husker som Susan Himmelblå i en af de mest set danske film "Midt om natten", var for første gang til Kerteminderevy.

- Mads Nørby har inviteret mig. Vi spillede engang mand og kone i filmen "I'll Come Running", og så spillede jeg sammen med Jens Andersen og Kim Hammels­vang i "Skammerens Datter" på Østre Gasværk Teater. Og derudover kender jeg også Mads fra Odense Teater, hvor jeg har været engageret flere gange, fortæller Raaberg.

Charlotte Fich, kendt af de fleste danskere fra tv-serierne "Rejseholdet" og "Lærkevej", kom for at se veninden Mette Horn optræde i Kerteminde Revyen.

- Og så er jeg jo parallel-uddannet med Mads Nørby. Han blev uddannet i Odense og jeg fra Aarhus Teater.

- Fra 1985 til 1989, lyder det fra Nørby mellem alle goddagerne til de andre indbudte.

Så er det nok sidste gang, Lars Arvad, eks-direktør for Odense Vinterrevy, kommer til premiere på en fynsk sommerrevy.

- I 2016 har vi premiere på Odense Sommerrevy den 4. maj, så jeg har nydt min lille turné her, fortæller direktøren for Odense Sommerrevy, der lørdag var til premiere på Sønderborgrevyen, i går til Kerteminde Revyen og på torsdag skal til Rottefælderevyen.

Skuespillerparret Anders Gjellerup Koch og Louise Rønhof Davidsen fra Odense Teater dukkede op som nogle af de sidste på den røde løber.

Begge er med i succes-forestillingen "Spamalot", der spiller frem til den 18. juni.

Anders var med i Nørbys første Kertemindervy i 2005 og har siden kun været med i Koldingrevyen året efter.

- Jeg kan godt li' at have en god sommerferie, siger han.

Louise har aldrig selv stået på scenen som revyskuespiller, men var koreograf sidste år på Kerteminde Revyen.

- Men dengang jeg var danser, nåede jeg da at medvirke flere gange i Cirkusrevyen.

Af Bo Jepsen

Foto: Laust Jordal

Premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.