Forstadspuljen deler 13,3 millioner kroner ud til alt fra lamineringsmaskiner til multifunktionelle legepladser

Odense: I den forgange uge har politikerne i Odense drysset 13,3 millioner kroner fra den såkaldte forstadspulje ud over forstæderne.

Lidt flere end halvdelen af ansøgerne fandt nåde først for embedsmændenes øjne og siden politikerne i Økonomiudvalget. Hvis alle ansøgninger skulle tilgodeses, ville det koste det dobbelte, nemlig knap 27 millioner kroner.

De i alt 42 bevillinger fordeler sig over mindre beløb som 3000 kroner til en lamineringsmaskine til et lokalhistorisk arkiv i Aasum og helt op til 1,8 millioner kroner til "at skabe et bynært motionsrum i Ådalen med multifunktionelle idræts-, lege- og motionsredskaber samt hænge ud pladser".

Se i søndagsavisen om dit lokalområde er kommet i betragtning og læs en reportage fra Højby om Gadekærets Venner, der får 15.000 kroner.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.