Danske øer i topform før feriesæsonen


Danske øer i topform før feriesæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rederiet Færgen sørger for, at millioner af mennesker hvert år kommer sikkert og komfortabelt frem og tilbage mellem fastlandet og seks danske øer - og at Danmark hænger bedre sammen.

Øerne lever og har det godt.

Billedet af små, isolerede samfund plaget af affolkning er afløst af gode historier om livskraft, initiativ og tro på, at udviklingen kan vendes. Fanø har ud over at huse øens gamle slægter længe tiltrukket veluddannede med pæne indtægter, og senest har Bornholm knækket kurven og oplever vækst.

Ro og idyl er øernes klassiske mærkevare i bestræbelserne på at tiltrække nye indbyggere og turister. Men erhvervs- og turismeorganisationer samt lokale ildsjæle har for længst erkendt, at der skal mere til. Langeland og Samsø er hjemsted for nogle af landets mest kendte musikfestivaller. Andre øer er kendt for at lægge natur og sandstrande til sportsaktiviteter med mulighed for at dyrke aktiv ferie på alle niveauer. Flere af øerne er kendt for at producere egne kvalitetsfødevarer og tilbyde unikke madoplevelser baseret på råvarer hentet i marker, klitter eller baghave.

Portalen Dansk Ø-ferie giver dig et overblik over, hvilke oplevelser der venter på de øer, Færgen sejler til. På www.danskoferie.dk kan du på forhånd booke færge, ophold og oplevelser og sammensætte det til en feriepakke, så du ikke skal bruge tid på det, mens du er der.

Salgs- og marketingschef Lindy Kjøller fremhæver, at Færgen støtter musikfestivaler, kunst, kultur, sport og andre gode formål på de danske øer.

- Som landets største indenrigsfærgeselskab er vores vigtigste opgave at gøre øerne tilgængelige med rimelige priser og god færgeservice. Vi påtager os derudover et ansvar ved at tale øernes sag og støtte initiativer, der kan øge deres tiltrækning på både fastboende og turister. Som kommercielt selskab er vi afhængige af, at der er liv på øerne, også uden for højsæsonen, siger Lindy Kjøller.

Oplev historiske Als – og gør en god handel

På Als mærker du Danmarkshistoriens dramatiske vingesus med Historiecenter Dybbøl Banke og Sønderborg Slot. Men øen er også smuk natur, oplevelsespark, egenart og traditioner. Med den nye AlsFærge mellem Bøjden på Fyn og Fynshav på Als varer turen 50 minutter, og der er gratis wifi, lounge og bespisning om bord. Køber du en endagsbillet, opnår du store besparelser for op til ni personer i en bil.

www.faergen.dk kan du se, hvordan du kan kombinere oplevelserne på Als med en tur til Fleggaard inklusive et gavekort til grænsehandel. Blot 45 minutter fra færgehavnen i Fynshav kan du handle danske varer til tyske priser. Du kan også læse om fordelene ved at købe et 10-turskort til AlsFærgen.

Kort om rederiet Færgen

Danske Færger A/S – udadtil kendt som rederiet Færgen – er selskabet bag færgeruter til de danske øer, Bornholm, Samsø, Fanø, Als, Langeland og Lolland. Færgen transporterede i 2015 over 4,1 millioner passagerer og næsten 1.1 millioner personbiler. Under overskriften ”Nye færger, nye tider” har Færgen i de senere år investeret massivt i at fremtidssikre færgerne med høj stabilitet og god komfort. Færgeforbindelserne til de danske øer er livsnerver i den maritime infrastruktur og medvirker til at skabe liv i de yderområder, som øerne tilhører. Danske Færger A/S, der er en fusion af tre rederier i 2011 og er ligeligt ejet af rederiet Clipper og den danske stat, beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf halvdelen på BornholmerFærgen.

Danske øer i topform før feriesæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce