Ringes byrådssal splitter DF

Koncerndirektør Helle Vibeke Carstensen har foresålet byrådssalen i Ringe inddraget i det store puslespil om at skaffe flere arbejdsstationer på færre kvadratmeter. Billedet af fra byrådsmødet i januar. Foto: Torsten Cilleborg

Ringes byrådssal splitter DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Møllegaard Mortensen og Jack Odgaard siger o.k. til at droppe den, Aage Priisholm og René Jørgensen vil bevare den

Ringe: Dansk Folkpartis byrådsgruppe står splittet i spørgsmålet om, hvad det fremadrettet skal ske med byrådssalen på Rådhuset i Ringe. Koncerndirketør Helle Vibeke Carstensen har lagt et forslag om at nedlæggesbyrådssalen, så der kan blive plads til flere arbejdspladser på Tinghøj Allé i Ringe, på politikernes bord, hvor det skal behandles i økonomudvalget mandag.

Forlods har Dansk Folkepartis Aage Priisholm meldt klart ud:

- Jeg har allerede meddelt, at jeg ikke kan stemme for, at men nedlægger byrådssalen i Ringe. Selvfølgelig skal et rådhus have et byrådssal, og selvfølgelig skal der være plads receptioner og møder for kommunalbestyrelsen, sagde han forleden til avisen.

Det synspunkt blev han fluks bakket op i at sin nyvalgte partifælle, Réne Jørgensen, Kværndrup, i et læserbrev. Jørgensen mener, Ringe har en bedre beliggenhed end Faaborg i forhold til byrådsmøder.

Læserbrevet fik kort levetid i cyberspace, før en tredje DF'er, Jack Odgaard, Faaborg, meldte sig i kommentarsporet på fyens.dk for at fortælle, at de to ikke repræsenterer partiets holdning til den sag.

- Jeg er lodret uening med Aage og René. Byrådssalen i Faaborg er langt bedre egnet til byrådsmøder end Ringes. Det kan godt være, der ligger gamle politiske aftaler om, at vi skal bruge rådhuset i Ringe til byrådsmøder, men nu skriver vi altså 2018. Vi er forpligtet til at se fremad, og på hvad der bedst tjener borgernes interesse i forhold til den måde, vi bruger pengene på, siger Jack Odgaard uddybende til avisen.

Dermed ligger han på linje med gruppeformanden, Anne Møllegaard Mortensen, Allested-Vejle:

- Vi politikere sidder klemt, jer fra pressen sidder klemt og tilhørerne sidder klemt i Ringe. Salen i Faaborg er langt bedre egnet til byrådsmøder. Denne her kommunalbestyrelse minder jo om Europa-parlamentet, der må flintre rundt mellem Bruxelles og Strassbourg, siger hun.

Kan partiet godt holde til, at der er to meninger om den sag?

- Ja, det kan vi da sagtens. Det er ganske få ting, vi kan blive uenige om i DF. Selvfølgelig har vi plads til følelser.

DFs gruppeformand Anne Møllegaard Mortensen er uenig med to af sine partifæller i spørgsmålet om Ringe byrådssalen, men de får lov at have deres holdning.
DFs gruppeformand Anne Møllegaard Mortensen er uenig med to af sine partifæller i spørgsmålet om Ringe byrådssalen, men de får lov at have deres holdning.

Ringes byrådssal splitter DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce