Trods mudrede stier: - Det bedste løbevejr i Faaborg i 10 år

Ruterne i Faaborg gik blandt andet rundt ved Sundet, forbi Kaleko Mølle, Faaborg Havn og den gamle bydel. Foto: Yilmaz Polat

Trods mudrede stier: - Det bedste løbevejr i Faaborg i 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For 10. gang kom Stiftens etapeløb til Faaborg, og denne gang i det bedste vejr i løbets historie, mente løbslederen.

Faaborg: Selvom pytterne lå tæt i startområdet, var løbsleder Torben Simonsen fra H. C. Andersen Marathon godt tilfreds med vejret, da Stiftens Etape løb søndag kom til Faaborg.

- Det er det bedste vejr, vi har haft i Faaborg i 10 år. Det plejer altid at blæse en halv pelikan. Det bliver selvfølgelig nok lidt fedtet ude i bakkerne, men man skulle jo blive så smuk af mudder, lød det med et grin, inden løberne blev sendt af sted.

225 løbere var tilmeldt søndagens etape, som var den anden i rækken, hvor man kunne løbe enten otte eller 13 kilometer.

- Det er alt for få, men der er mange løb, og vi kæmper om de samme løbere, erkendte Torben Simonsen, som håbede på et godt løb for de fremmødte.

- Det gode ved det her løb er, at der er plads til både dem, der løber stærkt, og til motionisten, sagde han.

Etapen i Faaborg blev afviklet i samarbejde med Faaborg Ski- og Motionsklub.

 

 
 

Holder sig i gang

Blandt dem, der skulle ud på de otte kilometer var Iris Schulze fra Fredericia, som i år deltager i etapeløbet for første gang. 

Normalvis løber hun omkring 15-20 kilometer om ugen.

- Det er nemmere at holde sig igang her henover vinteren end at skulle starte forfra til foråret. Jeg kender ikke området her, men det er også en udfordring, at man ikke bare skal løbe den samme rute hver søndag, forklarede hun. 

Den lokale folketingspolitiker og motionsløber Jane Heitmann stod for opvarmningen.

- Hav ikke kun fokus på jeres eget løb men hold også øje med hinanden derude. Det er smattet, når det har regnet, lød opfordringen fra hende, inden startskuddet lød.  

Stiftens etapeløb består af fem etaper, hvor man kan deltage enten i en, flere eller alle etaper. Første etape blev løbet i Odense i starten af november, og den 28. januar er det i Assens, det går løs. 

Trænger man til at få rørt løbeskoene inden da, er der stadig få ledige pladser til H.C. Andersen Marathons nytårsløb den 31. december i Odense, oplyser Torben Simonsen.

Trods mudrede stier: - Det bedste løbevejr i Faaborg i 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce