Kunne ikke finde job: Nu er Kaia virksomhedspraktikant i swingerklub

Kaia Jensen (tv) er sammen med Stella Spælling i gang med at opdaterer Afrodite Clubs lukkede fora på de sociale medier, som også er en vigtig administrativ opgave. Foto: Kurt Rasmussen

Kunne ikke finde job: Nu er Kaia virksomhedspraktikant i swingerklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter Kaia Jensen forgæves havde søgt kontorjob i et halvt år, valgte hun at tænke ude af boksen, og hos Afrodite Club i Ringe lykkedes det hende at finde en virksomhedspraktikplads.

Ringe: - Jeg havde søgt vidt og bredt men kun fået afslag, siger Kaia Jensen, der i sommer færdiggjorde en tre-årig uddannelse som kontorassistent med speciale i administration.

- Jeg er 34 år, så det har været utrolig svært at finde en kontorplads, og i stedet for at tage et arbejde, der ikke har noget med kontor at gøre, søgte jeg en praktikplads hos Afrodite Club for at udvide mit CV, for det er jo i princippet lige meget, hvor det foregår, siger hun.

Hos swingerklubben skulle indehaveren lige nærlæse ansøgningen, inden hun sprang til.

- Jeg får jo rigtig mange useriøse ansøgninger fra østeuropæiske piger, der er kreative med deres kroppe og med navne som Babydoll og Sexy, og dem giver jeg et pænt afslag, men jeg er glad for, at jeg nåede at læse Kaias ansøgning færdig, for hun er en helt fantastisk person, siger Stella Spælling, og forklarer, at deres kemi klikkede fra første samtale.

Jeg får jo rigtig mange useriøse ansøgninger fra østeuropæiske piger, der er kreative med deres kroppe og med navne som Babydoll og Sexy, og dem giver jeg et pænt afslag, men jeg er glad for, at jeg nåede at læse Kaias ansøgning færdig, for hun er en helt fantastisk person, siger Stella Spælling

Bureaukratiske smil

Det var ikke helt nemt for virksomhedsejeren at manøvrere i regeljunglen inden for virksomhedspraktikordningen, da ansøgningen skulle videreekspederes.

- Jeg måtte bede jobcenteret om hjælp, og de sendte en ung mand fra Odense Kommune herned, som ordnede papirerne, og det var en meget spøjs situation for ham. Det var første gang, han havde været inde i en swingerklub, men han tog det meget fint, siger Stella Spælling og slår et grin op sammen med sin praktikant.

- Da jeg skulle have papirerne skrevet under hos jobcenteret for 14 dage siden, var der også smil på hos de ansatte, for de syntes, det var en alternativ måde at søge på, men de mente også, at det var frisk gjort, når nu jeg havde fået at vide, at jeg skulle søge bredt, siger Kaia Jensen.

Normalt arbejde

Hun er startet som praktikant i Afroditte Club 29. januar, hvor hun i en periode på fire uger skal tage sig af de administrative opgaver, og ifølge hende, er opgaverne af samme art som dem, hun stiftede bekendtskab med under sin uddannelse.

- Jeg skal blandt andet lave regnskaber, holde styr på kundekartoteket og de sociale medier og gennemføre lageroptælling, siger Kaia Jensen og sender et spørgende blik hen mod sin midlertidige chef.

- Jo, regnskabet er ikke forskelligt fra andre virksomheder, og vores kunderegister er meget fortroligt og skal føres meget præcist, men på lageret er det så bare varer som kondomer og glidecreme, der skal holdes styr på og bestilles ind til, siger Stella Spælling med et smil.

Karrierespring

Selvom swingerklubben i det store toetagers parcelhus kun har tre ugentlige åbningsdage, er der rigeligt med administrative opgaver for Kaia Jensen at kaste sig over, og allerede på andendagen af praktikperioden er hun faldet så godt til, at Stella Spælling ser gode muligheder for praktikantens videre jobkarriere.

- Hvis jeg var arbejdsgiver, ville jeg ikke tøve med at ansætte hende på et kontor, for hun har bevist, at hun vil gøre, hvad der kræves for at komme i arbejde, og det er en vigtig egenskab at have i det private erhvervsliv, lyder det fra indehaveren af swingerklubben.

Kunne ikke finde job: Nu er Kaia virksomhedspraktikant i swingerklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce