Debat: Svar igen med gummikugler
Af: Vivi Rosenlund , viro@faa.dk

Læserbrev: Der er godt nok ikke tradition for det i Danmark, men politiet skal ikke bare finde sig i at bliver overdænget med sten og jerndragere, når de udfører deres arbejde. Slå igen med tåregas og gummikugler. Det sidste skal nok få banditterne til at trække sig. Og når det så er sagt, så skal politiet anholde og få fængslet stenkasterne, hver gang der spilles op i Gellerup, Vollsmose eller på Nørrebro. Hjemlen til at fængsle findes i straffelovens paragraf 252, der omhandler forbrydelser, hvor andre menneskers liv eller førlighed udsættes for fare.

Politifolk er bag uniformen ganske almindelige mennesker, der har påtaget sig den opgave at sikre ro og ordens på samfundets vegne.

Jørgen Mejrup, Svendborg

Politifolk er bag uniformen ganske almindelige mennesker, der har påtaget sig den opgave at sikre ro og ordens på samfundets vegne. De må derfor nyde en særlig beskyttelse, når de udsættes for den grove vold, som vi desværre oplever mere og mere af.

Politikerne gør det heller ikke nemmere for politifolkene, når de passivt lader nu i alt 13 udenlandske bander slå sig ned i Danmark med massiv kriminalitet og frygt i befolkningen til følge.

Disse bander har etableret sig i Danmark: Guerilla Nation - tysk rockerklub. Osmanen Germania - tysk rockerklub. Gremium - tysk rockerklub. United Tribuns Forever - søsterorganisation til Black Army. Mongols FC - amerikansk rockergruppe. No Surrender - hollandsk gruppering. Satudarah - hollandsk rockerklub. Black Jackets - tysk gruppering. Bandidos - amerikansk rockerklub. Hells Angels - amerikansk rockerklub. Loyal to Familia - københavnsk bande. Black Army - bande fra Vollsmose. Black Cobra - sjællandsk bande.

Hvem bliver de næste?