Rengøring er kun få klik væk


Rengøring er kun få klik væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Happy Helper er en internetportal, hvor primært studerende kan hyres til rengøring.

Rengøring af sit hjem eller mindre virksomheder kan bestilles på ganske få minutter på nettet. Portalen Happy Helper er en hjemmeside, hvor man kan bestille rengøring enten for en enkelt gang eller som en løbende aftale. Mindsteprisen er 120 kroner i timen plus et gebyr på 12 kroner pr. time, og det er under den pris, de fleste rengøringsfirmaer tager for samme opgave.

Men Happy Helper er ikke primært en konkurrent til rengøringsvirksomheder, mener Adam Hjorth, der har været med til at stifte hjemmesiden.

- Det er nærmere en konkurrent til sort arbejde, som vi skubber af pinden, og jeg mener, vi er med til at gøre rengøringsbranchen mere gennemsigtig, forklarer han.

- Det kan da godt være skræmmende, at der kommer en disruptor på markedet, men branchen har gjort tingene på samme måde i årtier, og det er måske sundt, at der kommer en ny spiller.

Desuden mener Adam Hjorth, at Happy Helper og rengøringsfirmaer går efter forskellige kunder.

- Vi henvender os primært til private, men ikke noget i vejen for booke til kontor eller mindre virksomheder. Happy Helper egner sig ikke til professionel rengøring af for eksempel laboratorier eller store virksomheder, siger han og understreger, at man får kvalitet, selv om man betaler mindre for en helper.

- Forskellen på os og en rengøringsvirksomhed er, at man hyrer en person og stiller selv støvsuger og rengøringsmidler til rådighed. Vores price point er langt lavere, men man får det samme for pengene, og det er jo ikke raketvidenskab. De fleste kan gøre rent.

Kan planlægge egen arbejdstid

Helperne er typisk studerende, som ønsker at supplere SU´en. Én af dem er Denise Kjølby fra Odense, som er økonomistuderende på Syddansk Universitet, og hun foretrækker at kunne bestemme sin egen arbejdstid.

- Det er nemmere for mig med Happy Helper, fordi jeg selv kan bestemme, hvornår jeg vil arbejde, og jeg kan planlægge min egen tid, så det passer til studiet, fortæller Denise Kjølby.

- Med Happy Helper har jeg direkte kontakt til kunden og er min egen chef. I et rengøringsfirma ville jeg ikke få mere i løn, og typisk vil de også have nogen, som har erfaring med at gøre rent.

Denise Kjølby har ingen problemer med at arbejde uden overenskomst.

- Jeg har før prøvet at arbejde et sted uden overenskomst, hvor jeg ikke fik nok i løn, men det her er langt over standard på lønnen, fortæller hun.

Det er sådan, at helperne selv bestemmer timeprisen, men den skal minimum være 120 kroner, og helperne kan selv vælge at sætte prisen højere.Der er dog en vis form for sikkerhed for både helper og kunder, forklarer Adam Hjorth.

- Vi har lavet en aftale med Tryg og har tegnet en forsikring, der er den eneste af sin art i Nordeuropa. Forsikringen dækker både personen, hvis man kommer til skade under sit arbejde, og den dækker ting, hvis man ødelægger noget, siger han.

Rengøring er kun få klik væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce