Entrepreneur of the Year

Ved prisuddelingen onsdag aften vandt butikskæden Normal prisen som Entrepreneur of the Year.

Konkurrence: Vinderen af den midtjyske afdeling af konkurrencen Entrepreneur of the Year blev onsdag aften kåret i Hermans i Tivoli Friheden.

Konkurrencen er tænkt som en hyldest til de danske virksomheder, som er i vækst, og det er også med den tanke i baghovedet at juryen besluttede sig for, at det skulle være butikskæden Normal, der løb med sejren. 

- Juryen hæfter sig bl.a. ved, at virksomhedens koncept, DNA og strategi er udviklet af serieiværksættere og folk med solid brancheerfaring. Det kan forklare, at de overhovedet har set en sådan mulighed, troet på den og evner at føre den ud i livet - også med en vækststrategi, der rækker ud over landets grænser,  siger Jens Weiersøe Jakobsen, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur Of The Year for Region Midtjylland.

Normal har siden åbningen af den første butik i Silkeborg og har i dag mere end 80 butikker. Den vækststrategi, som Jens Weiersøe Jakobsen henviser til i citatet har eksempelvis ført Normal til Norge, hvor de har åbnet deres første butik i Kristiansand. 

Udover Normal var Whiteaway, Søstrene Grene Holding, Tækkersminde og Herning-virksomheden KPC Holding nomineret til prisen. Med sejren er Normal A/S klar til landskåringen, som finder sted i Forum i København 30. november. Her bliver det afgjort, hvem der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.

Vinderne på Fyn og i Syddanmark er endnu ikke offentliggjort.  

  • fyens.dk