HH styrer mod toppen

Amalie Jacobsen har været stabil hele sæsonen, men er vokset i takt med, at HH har fået et bredere hold, hvor flere spillere bidrager, både i forsvar og angreb. Foto: Søren E. Alwan.

HH styrer mod toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er det pludselig realistisk at tale om HH's chancer for at vende tilbage til ligaen.

Horsens: Horsens Håndboldklubs kvinder styrer mod toppen i 1. division, og efter en hakkende start på turneringen er det pludselig blevet realistisk at tale om et comeback i ligaen fra næste sæson.

HH, Sønderjyske, Hadsten og Aalborg er de fire stærkeste hold i 1. division. Forleden vandt HH i Aalborg, og torsdag aften blev det til en sejr på 26-21 over Hadsten efter 11-11 ved pausen foran 298 tilskuere i Forum Horsens.

- Vi spillede noget af det bedste angrebspil i denne sæson efter pausen, sagde Sofie Fynbo.

Hun var holdets skarpskytte i starten af sæsonen, og det så ud, at holdet stod og faldt med hendes langskudsmål.

- Sådan er det i hvert fald ikke mere. Amalie Jacobsen har været stærk hele sæsonen, og Cecilie Thomsen og Mia Møller bidrager også med mange flotte mål. Det er en fordel for os alle sammen, at vi har en god bredde, og det er meget sjovere for os alle sammen, sagde Sofie Fynbo.

HH var bagud 5-2 i kampens start.

- Vi lavede nogle små fejl i forsvaret, men vi fik styr på opdækningen og åd os stille og roligt ind på Hadsten, sagde Sofie Fynbo, der igen var en af de målfarlige spillere med fem mål.

- Vi tror på vores chance i toppen. Nu har vi slået Hadsten og Aalborg, og vi førte stort mod Sønderjyske, som vi skal møde på hjemmebane. Næste gang dobler vi bare den gode halvleg i stedet for at gå i stå, men husk på, at vores målsætning inden jul er en plads blandt de fem bedste, og den har vi nået, lød det fra Sofie Fynbo.

Sønderjyske er stadig foran HH på den indbyrdes sejr, men to hold rykker direkte op i ligaen, og nummer tre skal spille oprykningskampe mod det dårligste hold i ligaen. Det ser ud til at blive Ajax.

Det ser ud, som om trænerduoen Henrik Okkerstrøm og Jan Laugesen har fået skabt et bedre hierarki på holdet. Nu byder alle ind, og sådan var det ikke i starten, da HH bl.a. tabte hjemme til Skanderborg.

Henrik Okkerstrøm stod på egne ben mod Hadsten, da hans trofaste højre hånd Jan Laugesen var på tur med efterskoleelever.

Fra 11-11 ved pausen fulgtes holdene til 16-16, men så satte HH slutspurten ind og kom foran 18-16, 20-17, 23-18, 24-19 og 26-20, inden Hadstens Sara Kjærsgaard sluttede scoringen til 26-21.

 

Horsens HK-Hadsten 26-21 (11-11)

1. division, kvinder

Mål for HH: Cecilie Thomsen 6, Amalie Jacobsen 6, Sofie Fynbo 5, Mia Møller 3, Camilla Sommer 3, Janne Brandt 1, Märta Hedemquist og Marie-Louise Sundgaard 1.

Mål for Hadsten: Sara Kjærgaard 6, Malene Mogensen 5, Josefine Poulsen 4, Sofie Ladegaard 3, Laura Christensen 2, Tina Thyssen 1.

Tilskuere: 298 i Forum Horsens.

HH styrer mod toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce