Styrelserne skal ud til ansøgerne

Omkring 50 ledige akademikre mødte op, da tre statslige styrelser fortalte om fremtidens jobmuligheder. Foto: Mette Mørk

Styrelserne skal ud til ansøgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke første gang, de statslige styrelser tager ud og promovere sig selv for potentielle jobansøgere. I hvert fald ikke, hvis det står til foreningen Work-Live-Stay.

Vejle: De statslige styrelser skal ikke blot flytte medarbejderne ud. De skal også i stort omfang selv rykke derud, hvor de møder fremtidens mulige medarbejdere. Det Skete torsdag i Vejle, hvor de informerede ledige akademikere om, hvad de arbejder med og hvilke job-muligheder der er dér. Og det kommer til at ske igen.

- Det gik uovertruffent godt; styrelserne kom tættere på posen af kandidater til job i styrelserne, og kandidaterne opdagede hvilke spændende job, der findes rundt om i styrelserne. Nu deltog tre Naturstyrelsen, Energistyrelsen og Skatteankestyrelsen, men vi ved allerede nu, at mange andre styrelser er interesserede i også at komme ud og møde folk, der kan være kommende medarbejderemner. Derfor kan jeg allerede nu sige, at vi kommer til at lave samme øvelse igen forskellige steder i Sydjylland, siger Camilla Smith Høholt.

Hun er direktør i non-profit foreningen Work-Live- Stay, der i samarbejde med de sydjyske kommuner og Region Syddanmark arbejder på at tiltrække højt uddannet arbejdskraft til området. Foreningen, der har domicil i Vejle, blev etableret i 2012 og har ni medarbejdere

Som alle andre steder sker der hele tiden udskiftninger i medarbejderstaben, og da vil vi gerne have, at vi hele tiden er attraktiv som arbejdsplads
Carl-Christian Munk-Nielsen, kontorchef i Energistyrelsen i Esbjerg

Løbende udskiftning

De tre styrelser, der stillede op i Vejle, har her og nu ikke akut medarbejder-mangel. Men Skatteankestyrelsen, der for øjeblikket har omkring 500 medarbejdere, får i løbet af de næste to år nye og flere opgaver og venter at skulle hyre 250 nye medarbejdere i den forbindelse. Men ellers handlede mødet i Vejle nok så meget om at sikre en løbende kvalificeret arbejdskraft.

- Vi har lige nu blot to ledige job, men det er vigtigt at udbrede kendskabet til det arbejde, vi laver og de jobmuligheder, der er hos os. Som alle andre steder sker der hele tiden udskiftninger i medarbejderstaben, og da vil vi gerne have, at vi hele tiden er attraktiv som arbejdsplads, så vi altid er sikre på, at kvalificerede akademikere har os i bevidstheden, siger således kontorchef i Energistyrelsen i Esbjerg Carl-Christian Munk-Nielsen.

Styrelserne skal ud til ansøgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce