Ti Trin Ned rykker i nye lokaler

Fredericias Michelin-restaurant Ti Trin Ned holder til i kælderelokaler i Norgesgade. Efter nytår rykker man i nye omgivelser. Foto: Peter Leth-Larsen

Ti Trin Ned rykker i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericias Michelin-restaurant rykker fra en mørk kælder i Norgesgade til ny adresse i byens nye Sdr. Voldgade-kvarter med udsigt til Lillebælt.

Mette og Rainer Gassner har siden 2001 drevet restauranten Ti Trin Ned i Norgesgade i det centrale Fredericia, men efter 16 år på samme adresse har de valgt at flytte den velrenommerede, anmelderroste og stjernetildelte restaurant i nye lokaler i 2019.

Ejerne skriver i en pressemeddelelse, at de nuværende rammer ikke er bygget til at huse én af Danmarks bedste restauranter, og at selvom Ti Trin Ned er en velplejet, godt kørende motor, er det tid til nye tiltag.

- Vi flyttede ind i et allerede etableret køkken - og selvom vi løbende optimerer, oplever vi dagligt, at rammerne ikke matcher vores set-up. Vi ved, at der skal ske noget nyt, hvis vi skal blive i toppen af dansk gastronomi, hvor konkurrencen er benhård, lyder det fra Rainer Gassner i meddelelsen.

Den ny adresse bliver i det nye kvarter Kanalbyen på adressen Toldkammeret med udsigt til Lillebælt.

- Vi holder meget af Fredericia og mærker dagligt, at det er gengældt. At være en del af en ny, spændende bydel og understøtte de ambitioner, den stemning og energi, som Kanalbyen inviterer til, er for os en sjov udfordring. Vi er med helt fra starten og håber, at Ti Trin Neds personlighed og vores tanker om at værne om det lokale vil inspirere og smitte af, siger Mette Gassner.

Restauratørparret slår fast, at navnet forbliver det samme på den ny adresse.

Vi ved, at der skal ske noget nyt, hvis vi skal blive i toppen af dansk gastronomi, hvor konkurrencen er benhård.
Rainer Gassner

Ti Trin Ned rykker i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce