I konkurrence med 1000 andre: Danfoss-fabrik er blandt verdens smarteste

Koncernchef Kim Fausing glæder sig over, at Danfoss' fabrik i kinesiske Wuqing er udpeget som en af verdens smarteste. Arkivfoto: Timo Battefeld

I konkurrence med 1000 andre: Danfoss-fabrik er blandt verdens smarteste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

World Economic Forum i schweiziske Davos har udpeget 16 af verdens mest smarte digitaliserede fabrikker. Danfoss-fabrikken i Wuqing i Kina er en af dem.

Danfoss' fabrik i kinesiske Wuqing er kommet med på World Economic Forum's liste over verdens fyrtårnsfabrikker. WEF identificerer en fyrtårnsfabrik som en fabrik, der ikke alene er god til at inkorporere smarte teknologier, men som også er god til at vende investeringen til både operationel og økonomisk gevinst.

- Vi er meget stolte af resultatet - at være med på denne eksklusive liste. Det er et klart bevis på, at vores bestræbelse på at blive digitaliserede også har givet pote i forhold til produktivitet, kvalitetssikring og kundetilfredshed, siger Ruixing Zhang, driftschef i Wuqing i en pressemeddelelse.

World Economic Forum har udpeget de 16 fyrtårne ud fra et felt på mere end 1000 fabrikker. WEF er en schweizisk fond, der driver et diskussionsforum for udforskning af verdens økonomiske problemstillinger. Fonden er etableret i 1971 af tyskeren Klaus Schwab. Fondens årlige hovedmøde finder sted i Davos, Schweiz.

Vi er meget stolte af resultatet - at være med på denne eksklusive liste. Det er et klart bevis på, at vores bestræbelse på at blive digitaliserede også har givet pote i forhold til produktivitet, kvalitetssikring og kundetilfredshed
Ruixing Zhang, driftschef i Wuqing

Investering givet afkast

På Danfoss-fabrikken i Wuqing kører førerløse gaffeltrucks op og ned ad gangene og forsyner medarbejderne med diverse komponenter til fremstilling af kompressorer. Efter samlingen af kompressoren giver et bluetooth-forbundet apparat medarbejderne besked om, hvorvidt sammensætningen er udført korrekt.

Listen over smarte teknologier, som fabrikken i det nordøstlige Kina har investeret i over de seneste par år, er lang. Og investeringen har kunnet betale sig. I forhold til for to år siden, er produktiviteten steget med 30 procent, spildomkostninger er faldet med 20 procent, og antallet af klager fra kunder er faldet med 57 procent.

- I Danfoss arbejder vi med digitalisering på alle niveauer i organisationen. Vi investerer massivt på dette område for at sikre, at vi hele tiden er på forkant med de nyeste teknologier, så vi kan leve op til vores kunders forventninger og ønsker. Derfor er vi meget stolte af den anerkendelse, siger koncernchef Kim Fausing.

I konkurrence med 1000 andre: Danfoss-fabrik er blandt verdens smarteste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce