Ønskeseddel uden ansvar


Ønskeseddel uden ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den socialdemokratiske borgmesterkandidat i Svendborg Curt Sørensen har på sin ønskeseddel for det kommende år mere handling. Det er der jo i sig selv ikke noget galt i. Han og S-gruppen i byrådet kunne jo f.eks. medvirke fremfor at foretrække de korslagte armes politik.

Curt Sørensen bejler i samme åndedrag til de radikale og i øvrigt også til andre af énmands-grupperne om at optræde ansvarligt med blik for helheden. Med andre ord stemples disse grupper som uansvarlige, og Curt Sørensen må jo i den forbindelse mene, at deres adfærd i forbindelse med det snævre budgetforlig og udmøntningen, der sluttede årets sidste byrådsmøde i aftes.

Der er i det hele taget tale om en socialdemokratisk ønskeseddel ganske uden ansvar. Socialdemokraterne har forlængst besluttet sig. Valgkampen er i gang, og strategien synes ganske klar frem til valghandlingen næste år i november. S-flokken vil udfolde de allerstørste bestræbelser på at markere modstand mod den handling, Curt Sørensen selv efterlyser. Det gælder eksempelvis i faneflugten fra det store halpojekt.

Af Sørensens ønskeseddel fremgår ikke, om S-gruppen forbeholder sig ret til at gentage en slagtning af f.eks. en gruppeformand og borgmesterkandidat som tilfældet var tidligere på året af Flemming Madsen - en handling, det konstant er værd at minde Socialdemokraterne om, ganske enkelt fordi medlemsdemokratiet med organisationen på sidelinien og i hvert fald med en stiltiende accept blev tilsidesat i utilstedelig grad.

Curt Sørensen burde naturligvis have en holdning til den problematik. Indtil videre, og fordi den sag skal ties ihjel, må vi have den opfattelse, at en handling af den karakter fortsat vil kunne forekomme i den socialdemokratiske gruppe ganske enkelt fordi den, hvad navne angår, er de samme, som førte kniven mod Flemming Madsen.

At den slags ting overhovedet kan forekomme belaster i sjælden grad det medlemsdemokrati, som ikke mindst Socialdemokraterne er så varme tilhængere af. Og indtil videre og andet er meldt ud, må vælgerne have den opfattelse, at den socialdemokratiske byrådsgruppe forbeholder sig ret til at handle som tidligere set og ført ud i livet.

JK

Ønskeseddel uden ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce