Vollsmose og idræt


Vollsmose og idræt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbud

De Samvirkende IdrætsKlubber i Odense (SIKO) ville gerne have været med i det nydannede Vollsmoseråd, der dog har 19 medlemmer. SIKO mener nemlig, at foreningerne kan være et rigtigt godt tilbud til nydanskerne. Og foreningerne vil gerne have nydanskerne med og vil gerne være med til at uddanne nydanske ledere.

”Der ligger en række sportsklubber i området, og i mange af dem er der gode muligheder for nydanskere at gå ind også i det frivillige lederarbejde,” sagde SIKOs formand, Per Lydiksen Laursen, på foreningernes generalforsamling.

Det er oplagt, at netop idrætsforeningerne kunne gøre en kæmpe indsats. Det er svært at forstå, at formanden ligefrem skal gøre anskrig over, at der ikke er tænkt på, at foreningerne naturligt burde have en plads i det nye Vollsmoseråd. Det burde være en selvfølge, at pladsen stod klar.

Det var en god idé at lade rådet bestå af 20 i stedet for 19, så foreningerne kunne få en repræsentant. At holde dem ude fra at yde den indsats de gerne vil, forekommer helt absurd.

Vollsmose og idræt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce