Utroværdig


Utroværdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvmål

Berlingske Tidende havde forleden en forside med overskriften: Mysterium. Det var i sandhed et mysterium, avisen bragte til læsernes kundskab. Tænk: Den tidligere indenrigsminister Thorkild Simonsen (S), havde skrevet en kronik med emnet ” Det utroværdige Venstre”. Det kan jo ikke betegnes som et mysterium, hvorfor han gør det.

Men mysteriet bestod i, at en anden socialdemokrat, folketingsmedlem Niels Bloch Jespersen nogle dage før havde haft en kronik i Herning Folkeblad, der passage for passage havde samme ordlyd som Simonsens i Berlingeren! Og det er da mystisk! Hvordan kan to forskellige mennesker skrive med samme ordlyd i hver sin kronik om det samme emne? Det var i grunden lidt ærgerligt, at Berlingeren ikke ventede et par dage, så var der måske også dukket en artikel af samme art op i Bornholm Tidende og Frederiksborg Amtsavis? Bare med nye skribenter.

Hos Venstre godter man sig givetvis over et sådant selvmål hos socialdemokraterne. Vælgerne - vi tænker vores. Og mon ikke socialdemokraterne begynder at skrive selv?

Utroværdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce