Samarbejdets kunst


Samarbejdets kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Vestfyn har de en interessant sag kørende. De vil gerne samarbejde. Det vil de også gerne om skatteligningen. Det kan de godt blive enige om, Faaborg, Haarby, Glamsbjerg og Assens. De kan nemlig godt indse, at der ville være fordele ved, at ikke tre eller syv mand i hver kommune sidder og udfører ligningen for hver enkelt kommune. Man er enige om, at det ville være mere effektivt - betyde flere penge i kassen - hvis staben blev slået sammen med et medfølgende større erfaringsgrundlag som base, sådan som det er sket for selskabsligningen. Så langt så godt. Men så skilles vandene.

For hvor skal personerne sidde? Pludselig bliver det et fysisk problem, der afgør, om kommunerne kan holde sammen om den gode idé. Den, der vinder slaget, vinder åbenbart også på det psykologiske plan - og så lige op til kommunalvalget!

Og da Assens står for at bygge nyt rådhus, kan man i den kommune naturligvis slet ikke være med til, at skatteforvaltningen flytter. For så svinder argumentet for rådhuset jo....

Samarbejdets kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce