Rengøringsiver


Rengøringsiver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MILJØ

Det var velgørende - intet mindre - at de toneangivende nu har fået øjnene op for, at husholdningerne også må med i miljøsagen, hvis den skal have nogen mening - og effekt. Den første forståelse indtraf, da man fandt ud af, at haveejernes brug af sprøjtegift måske foregik mere ukontrolleret end landmændenes. Det næste skridt er nu taget, idet det erkendes, at husholdningernes brug af bl.a. klorin har taget helt overhånd. Som en medarbejder fra Miljøministeriet sagde forleden i radioen: ”Det er ikke nødvendigt at private hjem disinficeres”.

Derfor har man nu sat en kampagne ind for at lære forbrugerne at bruge mindre af alle de rensemidler, der som en tornado har rengjort danske hjem de senere år.

Måske lærer vi en dag virkelig at værdsætte naturprodukter og ikke produkter, der givetvis dels er årsag til megen af den allergi, vi bekæmper med alskens midler, som sikkert heller ikke er sunde, men dels også betyder, at smuk og holdbar gammel maling syres af i hastigt tempo i stedet for at slides ned med ynde og patina.

Rengøringsiver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce