Middelfart kan


Middelfart kan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAVN

Og når nu vi er ved de fynske kommuner, er det også værd at nævne Middelfart. Her er det, der for tiden har højeste prioritet: den nye havnefront. Og der er fart på. Inden 1. august skal en række firmaer komme med deres bud på, hvordan den kunne tage sig ud. De skal sandelig også komme med forslag til, hvordan man bedst skaffer investorer og lejere. Allerede 6. august skal Middelfart Byråd så tage stilling til, hvem der skal have opgaven.

”Der skal være liv på havnefronten fra 7 - 24,” siger borgmester Steen Dahlstrøm. Derfor skal der være bibliotek, biograf, forskellige former for IT-virksomhed, teater, detailhandel og anden udlejning - det skal være et sted, der skal syde af liv! Det hele skal være en unik og attraktiv perle, siger borgmesteren. Indvielsen? Ja, den er jo allerede fastsat, naturligvis. Det bliver den 30. maj 2003 kl 10!

Man må håbe, at gamle og nyvalgte kommunalbestyrelsesmedlemmer fra Odense inden indvielsesdagen har været i Middelfart og hente inspiration til, hvordan den slags gøres.

Middelfart kan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce