Lufthavnen igen


Lufthavnen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FREMTID

Forleden glædede vi os over, at Luftfartsskolen kommer til at ligge i Beldringe, så det er her, erhvervspiloterne i fremtiden skal uddannes.

Men det er ikke nok med det. Mandag gav lufthavnens repræsentantskab grønt lys for, at banerne forstærkes og forlænges, så store passager- og transportfly kan lande og lette. 27 millioner investeres der i disse projekter. Dermed er vi ved at være der, hvor vi skal være, og de mange fynske kommuner, der ikke havde lyst til at stå bag på det, de betragtede som et håbløst projekt, eller i alle tilfælde anså for at være fuldstændig ligegyldigt for dem, begynder måske nu at kunne se, hvad det betyder, at nogle satte sig for at sikre, at Fyn ikke alene beholdt, men også udviklede sin lufthavn.

Da vi forleden roste de kommuner, der troede på ideen og påtog sig opgaven, glemte vi at nævne Munkebo. Det var naturligvis en fatal fejl, netop i en ros! For god ordens skyld: de fremsynede kommuner er: Munkebo, Odense, Søndersø, Otterup og Bogense og altså Fyns Amt.

Lufthavnen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce