Lad dem skændes


Lad dem skændes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NABOER

Når naboens kat leverer elskovs-musik under forårsmånen, når naboens hæk vokser vildt ind over min have og hans kone driver den af med larmende pop-musik for åbne vinduer, kan det forårsage årelang vrede og et had, der overhovedet ikke står i forhold til forseelsens størrelse.

Men det er en kendsgerning, at nabostridigheder kan forpeste tilværelsen for nogle mennesker, så de enten flytter fra et hus, de ellers var glade for, griber til selvtægt eller måske endda vold, og at tingene ofte går op i sådan en spids, at de ikke er i stand til at tale sammen om problemerne.

Det vil Konfliktrådet nu til at gøre noget ved, også for at lette politiet for henvendelser, ordensmagten alligevel ikke kan gribe ind i, før det er for sent og volden er en kendsgerning, og det lyder da rigtig pænt, men her må grænsen gå for, hvad staten skal blande sig i.

Mægleren skal hjælpe de stridende med at forhandle sig frem til en løsning, men det må de uenige parter virkelig selv kunne finde ud af. Staten skal ikke betale voksne mennesker for at løse deres egne problemer.

Lad dem skændes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce