Flere jomfruer?


Flere jomfruer?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej tak

Det lød positivt for alle de, der ved, hvad Jomfru Anegade i Aalborg har betyder for Aalborgs ry, at der er ideer om at etablere en lignende i Odense.

Aldrig så snart var ideen imidlertid fostret, før de fynske restauratørers formand var klar: ”Den slags har vi slet ikke brug for i Odense. Vi har restauranter nok”.

Er det dog ikke forudsigeligt? Kan man forestille sig, at branchens egen formand skulle gå foran og sige, at det var en god idé, om man blev flere? Nej vel?

Og alligevel! Mon ikke man i Aalborg netop har oplevet, at det var mangfoldigheden af restauranter, der har gjort Aalborg til det attraktive kongressted, det er. Aalborg har slået sig op på, at når det ”kedelige pligtarbejde” var overstået for de tilrejsende, så var der rig mulighed for at more sig i byen. Det er indgået i enhver arrangørs planlægning. Men i Odense - nej, vi har bare nok.

Man må spørge: hvordan er Odenses restaurationsdækning i forhold til andre byer?I betragtning af, at vi gerne vil være byen i midten, er vi næppe overforsynede.

Flere jomfruer?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce