EU-udspil ønskeligt


EU-udspil ønskeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvægavl

Principielt må ethvert erhverv stå til ansvar for egne produktionsmetoder og selv bære omkostningerne, hvis disse metoder viser sig risikofyldte. Ligesom erhvervene selv må bære ansvaret for, at produkterne er uskadelige. Det gælder naturligvis også landbrugserhvervet, og derfor er det principielt rigtigt af fødevareministeren at afvise at give kompensation til landbruget for de øgede udgifter, der er fulgt i kølvandet på kogalskabskrisen.

Imidlertid har andre EU-lande givet deres landbrug tilsagn om støtte, og det stiller Danmark i en konkurrencemæssigt dårligere situation, hvis vi alene lader landbruget selv om at klare den sag. Derfor må EU-landene finde frem til et fælles udspil i stedet for de vidt forskellige ordninger, der nu tales om.

Helt grotesk bliver situationen, hvis rabiate dele af landbruget tromler deres ønsker om aktioner imod regeringen igennem. Det vil kun forværre situationen - og bestemt ikke være nogen pryd for standen at tage udemokratiske metoder i brug. Det må landbrugslederne være for kloge til at gå med til

EU-udspil ønskeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce