De stærke syge


De stærke syge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forskel

”Det er irriterende, at det gang på gang er de store foreninger, der får deres ønsker opfyldt”, sagde Helga Quist fra Duft- og Kemikaleoverfølsommes forening til avisen i går.

De store patientforeninger løber med al medieopmærksomheden, alle medlemmerne, alle pengene og dermed al den politiske bevågenhed. Det ved vi allesammen. Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og andre store, kendte foreninger lukrerer på, at de er kendte. Det er til glæde for de mennesker, der får en af de mediedækkede sygdom-me. De mennesker, der får den skæbne at blive ramt af en sygdom, der ikke har den samme bevågenhed - de kan pænt få lov at kæmpe helt alene med den. Gigt - sygdomsramte og andre, der er ramt af en sygdom, der ikke er ”i vælten” kan tale med derom.

Det er godt, at patienter og andre organiserer sig i private patientforeninger. Men det bliver galt, hvis opmærksomheden samler sig så meget om ”stjerneforeningerne”, at de andre sygdomme bliver glemt. Det er politikernes opgave at sikre, at det ikke sker.

De stærke syge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce