Codan-skoven


Codan-skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er lidt absurd, hvis staten skal gå ind at købe den såkaldte Codan skov på Tåsinge. I modsætning til for en del år siden kan det i dag være en ganske solid forretning at drive skov, så det bør ikke være umuligt at opdrive private købere.

Det konservative amtsrådsmedlem Steen Møller, der er medlem af Trafik- og Miljøudvalget, har tilsluttet sig et brev fra det lokale skov-brugerråd til miljøminister Svend Auken, hvori Auken opfordres til et statskøb af skoven, som ejes af forsikringsselskabet Codan, og begrundelsen skulle være, at de rekreative værdier derved sikres bedst.Men det var også i gamle dage.

Med den nugældende lovgivning om fri adgang til skovene under visse regler, som endda somme tider er lempeligere i private skove end i statens, er der ingen grund til at staten skal eje flere skove. Men Steen Møller støttede forslaget, fordi han fik at vide, der ikke var andre købere inde i billedet.

Det må have lov at komme an på en prøve. Meget tyder på, amtet ikke har været nidkært nok med at undersøge mulighederne.

Codan-skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce