Bolig-oprydning


Bolig-oprydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØKONOMI

Vi lever på godt og ondt i et velfærdssamfund. Godt fordi det giver alle et fint sikkerhedsnet, og ondt fordi vi netop i et velfærdssamfund får så kort afstand mellem brug og misbrug. Vi mangler sociale boliger, siger SF og presser på for at få bygget nye boliger med store offentlige tilskud.

Nøgleordet er ikke flere boliger, men mere effektiv udnyttelse af de eksisterende. I tusinder af sociale boliger til huslejer på ”gave-niveau” sidder mange mennesker, der måske i tidernes morgen havde en lav indkomst, men som i dag har en særdeles god indkomst. Tilsvarende gælder for den gamle boligmasse i det private boligbyggeri. Samtidig gives store huslejetilskud til mange, som kun kan få en lejlighed i nybyggeriet.

Vi bør undersøge sammenhængen mellem indkomster, huslejer og udgifterne til boligsikring, og lave nogle enkle regler, der sikrer, at den eksisterende boligmasse udnyttes optimalt. Og så må statens gevinst på bolighandler nedsættes, så mobiliteten kan øges. Mobilitet bliver nøgleordet.

Bolig-oprydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce