Bijob


Bijob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DOMMERE

Rigsrevisoren er blevet opbragt over, at mange højesteretsdommere har så mange bijob. Anskriget har ført til, at Folketinget nu vil have en redegørelse for disse bijobs omfang.

Det vil blive en interessant, men også meget nyttig læsning for Folketingets politikere. For det vil givetvis fremgå af de lister , der vil blive udarbejdet, at det i høj grad er Folketinget og ministerierne selv, der er ”ophavsmænd” til en lang række af bijobbene. Det har i årevis været en almindelig trafik at sætte en dommer til at sidde for bordenden, når en række udvalg mv. skulle besættes. Når valget er faldet på en dommer til at løse dette eller hint formandshverv, har baggrunden været, at man anså dommeren for at besidde en upartiskhed, man ikke tiltroede andre.

Før forargelsen derfor rejser sig over, at dommerne påtager sig så meget arbejde ved siden af, at det går ud over det egentlige, bør politikere og andre lige få kikket bijobbene igennem. Det vil fremgå, at det ikke alene er dommernes grådighed, der ligger til grund for antallet af disse job.

Bijob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce