Odense-baseret hold får nyt navn

Team Riwal Platforms ambition er yderligere at nærme sig den absolutte elite, og tv-profiler bruges ofte i markedsføringen. Her er det Dennis Ritter, der præsenterer en rytter på Kvægtorvet. Arkivfoto: Jens Wognsen

Odense-baseret hold får nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Riwal Platform tilknytter CeramicSpeed, der har været en af Bjarne Riis-støtterne og producerer cykeludstyr og nu går ind som co-sponsor fra årsskiftet.

Cykling: Det Odense-baserede cykelhold Riwal Platform udvider netop platformen og endda navnet, fordi holdet har fået en ny co-sponsor.

Den nye co-sponsor er Ceramic Speed, der hidtil har været en af Bjarne Riis' trofaste støtter, meldte Riwal Platform, da holdet indledte et netværksmøde hos Jysk Fynske Medier i Esbjerg, hvor den friske luft ude fra Fanø og Doggerbanke skulle være med til øge inspirationen.

Siden starten i 2004 har Ceramic Speed udviklet sig til at være en markant eksportør.

Riwal har i tre år haft navnesponsor-samarbejde med Platform as. og betegner sig som "Danmarks mest vindende cykelhold". Ved årsskiftet skiftes navn til Riwal CeramicSpeed Cycling Team, der skal fortsætte arbejdet med at etablere sig i det, som kan kaldes andet lag under de helt store hold i cykelsportens verden.

- Selv om vi efterhånden har været med i toppen af cykelsporten i rigtigt mange år, er det helt nyt for os at optræde som decideret co-sponsor. Og valget af cykelhold er ikke helt tilfældigt, siger Jacob Csizmadia, grundlægger af og administrerende direktør i CeramicSpeed.

Holstebro-firmaet er et globalt foretagende, der leverer håndlavede, keramiske kuglelejer og high-end cykelkomponenter i 55 lande og samarbejder med en lang række af de førende mandskaber på World Touren i cykling. CeramicSpeed arbejder på to ben - dels det sportslige, hvor det mest handler om cykelsport, dels den mere industrielle del, hvor man leverer løsninger til en bred vifte af produkter fra el-motorer over fødevarefremstilling til kemisk industri.

Direktøren for Pro Cycling DK - der står bag det nuværende Riwal Platform Cycling Team - Steffen Kromann siger:

- I forhold til de ambitioner, vi har om at styrke holdet, så vi kan tage skridtet op på Prokontinental niveau, og derfor er timingen for samarbejdet med CeramicSpeed perfekt,  siger Steffen Kromann, der i 1989 var med til at vinde bronze for Tarup Paarups håndboldhold, der dengang legede med i toppen af dansk håndbold.

Ud over værdien af det øvrige samarbejde er Steffen Kromann en klar fordel i, at rytterne kan få deres materiel optimeret med udstyr fra en Ceramic Speed.

Platform.as vil fortsat samarbejde med cykelholdet, og virksomhedens logo vil også i fremtiden være på trøjerne.

Riwal Platform Cycling Team arbejder sponsormæssigt på den måde, at man holder netværksmøder rundt i det jyske og fynske, hvor sponsorerne mødes, mens man i mindre grad end i eksempelvis sponsorarbejdet i fodbold og håndbold møder op til selve det sportslige - altså her cykelløbene. Riwal Platform Cycling Team har tidligere holdt præsentationsmøde på Kvægtorvet i Odense i den sport, hvor TV 2 er en integreret samarbejdspartner.

Odense-baseret hold får nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce